Jumaat, 26 Ogos 2011

Asyik asyik pasal edy zaidi.

Kenape?kenape?kenape hah? Korang jeles ke aku asyik cakap pasal blog edy zaidi jer.aku excited sangat pasal GA tuh.biarlah.kan EDY ZAIDI.hoho.so, anyway, kali nih aku nak cakap pasal GA tuh lagi,kalau tak suke bace klik je button X kat hujung belah kanan tuh.bole?

Ok.semalam aku bertolak balik dari alor setar ke Kelantan dengan penuh pancaroba dan dugaan.nanti aku citer kat korang experience yang kononnya penuh dengan duri duri kehidupan tuh. tapi sekarang nih aku nak show off hadiah GA yang aku dapat.kalau tak tunjukkan kat korang rase macam tak lengkap plak kan.hehehehhe.*saja nak bagi korang jeles.so,sila jeles sekarang.

ek eleh.baru menang sekali.dah kecoh.tak jeles langsung.

Silalah silalah.tengok yer,aku amek gambar dari tiga penjuru.depan.kanan.dan kiri.supaya korang dapat tengok dengan jelas.SILA JELES LAGI.








p/s : selamat hari raya maaf zahir dan batin

8 ulasan:

  1. Saya memang jeles hihi.

    Faham faham jelah huhu.

    BalasPadam
  2. COMEI...SELAMAT BERCUTI AREP!

    BalasPadam
  3. mista_panda :

    hehe.silakan jeles yer,,hikhik~

    BalasPadam
  4. abg eq : tq..selamat bercuti untuk abg jgk~

    BalasPadam
  5. eh...baru terbaca entry ni

    siapa edy zaidi tu?ensem blogger tu kan...hahahaha

    BalasPadam