Sabtu, 16 Julai 2011

I am so glad to have you as a friend.

thank you so much for being a friend of mine.kalau kire kire balik dah dekat 8 tahun kite kawan.aku ingat lagi mase form 1.aku student sekolah kebangsaan nik daud and kau plak sekolah kebangsaan gual jedok.masuk form 1 kite satu kelas.tapi yang seronoknya bile ingat balik semua nih. bebudak sekolah kite masing masing duduk berasingan.berpuak puak.sekolah kau satu bahagian and sekolah aku plak bahagian lain.kelakar giler.


kau ingat tak kite pernah gaduh?? mungkin banyak kali tapi yang aku paling ingat and susah nak lupe time trofi pusingan kelas paling cantik and bersih jatuh kat lantai kelas.aku dah lupe la plak time tuh tingkatan berape.masing masing bertikam lidah tak mengaku kesalahan.walau pon aku tahu tuh semua salah aku.haha. tapi tak lame lepas tuh kita baik balik.

telenovela RUBI dengan LA MUJER EN EL ESPEJO. boleh dikatakan favorite kan.sampaikan language dorang pon kite belajar.haha.ingat lagi dalam kelas.time tuh kau bawak handphone kot.dengar lagu la mujer kat dalam kelas.kau ingat tak??

yang paling best.kite buat studi group kat sekolah.studi plak kat kantin .tak leh blah.kau je kot yang studi.aku plak?? meniarap kat rumput.ambik ambik gambar.abes gatal2 badan aku.rajin kan kite studi sampai guard datang sound..pastuh aku pon #$#%$%$%^^& *censored! haha.

curi gambar kau kat fb!

kalau nak cakap pasal kenangan tuh memang banyak giler. ini baru sikit DEAN. time kasih sebab jadi kawan aku.kalau ade benda yang aku buat sakitkan hati kau.aku minta maaf.hehehe.thanx jugak sebab kau banyak tegur aku kalau aku buat salah.maybe kau rase benda nih mengarut or ntah pape tapi aku memang appreciate persahabatan kite nih sampai bile bile.hehe :P 

7 ulasan:

  1. sonok kalau igt time kita sekolah dulu² kan? bila dah tinggalkan alam persekolahan kerinduan pada kawan² mesti ada. mcm akk kan sampai termimpi-mimpi kawan sekolah akk. bila bgn mesti akk akan kata "walau x dpt jumpa dorang lagi al-hamdulillah aku dpt jugak jumpa dorang dlm mimpi".

    BalasPadam
  2. Aiseyh, 8 tahun..lama tuu..
    btw, mmg rindu gilakan bila teringat balik zaman skolah dulu.. huhu

    MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit

    BalasPadam
  3. KINAKOYU : yup! dapat jumpe dalam mimpi pon jadilah kan..tapi sekarang fb dah ade..senang je nakc carik kawan2 lame!

    BalasPadam
  4. ZWAN : mesti la rindu..dah 8 tahun kot..mane leh lupekan macam tuh jer!

    BalasPadam
  5. sy pulak da sebelas tahun berkawan dengan sahabat ni..tapi sahabat ni hilang akhirnya

    BalasPadam