Sabtu, 2 April 2011

Treasure Hunt

seronok.thats the only word yang dapat digambarkan.walaupon ade some of them said "ermm,biase biase je" tapi bagi aku, aktiviti tadi sangat menyeronokkan.nothing much to say.just nak share beberapa gambar yang aku sempat snap tadi.


tadi before start aktiviti.aku sempat snap gambar rumah nih.cantekkan view.rumah pon klasik je.


awal awal pagi dah kene kumpul yer.huhu.time nih semua muka cam ape ntah sebab ngantuk lagi.


time ninh seronok.kitorang kena susun huruf tuh jadi perkataan "TEAM WORK ".kecoh satu taman sebab susah nak buat.mana tak susah kalau kene buat sambil tutup mata.


bina bangunan guna bahan terbuang!nih je la yang mampu kami buat.tapi explanation pasal bangunan yang direka memang .tapi at least we have fun kat sana.and suprisingly dapat markah 83 untuk rekaan + explanation yang bagai bagai.hehe.


semua dah penat.kumpulan kami tak menang tempat pertama tapi thank god sebab kitorang boleh habiskan semua klu yang diberikan.ade jugak group yang tak sempat nak habiskan semua.and dorang kene denda nyanyi lagu kat depam semua orang sambil buat gaya.hehehe.


dorang memang sporting kan.

p/s : penatttttttttttttttttt~

10 ulasan:

  1. best2.. time study mmg syok la join xtvt mcm ni.. bila dah abis.. bz dgn keja ja hari2..

    BalasPadam
  2. wahh.aktiviti apa ni? looks interesting eventhough i will never take part in this kind of activity. :)

    BalasPadam
  3. Seyes cantik betul rumah melayu tu. Kalau rumah tu ada kat tengah2 bandar ni mesti jadi tumpuan kan

    BalasPadam
  4. udin : huhu :P tahu tape!mmg syok~

    BalasPadam
  5. izzati liyana : lppkp utk dak dak uitm~

    BalasPadam
  6. henry : ramai la jugak dalam seratus lebih~~

    BalasPadam