Sabtu, 2 April 2011

HIKAYAT HELMET MS!

haha.actually dah lame kot aku nak citer pasal helmet aku nan satu tuh kat blog nih tapi tade mase la plak.perggh.macam kerja jadi menteri kan busy memanjang.nak dipendekkan cerita.helmet aku dah seminggu rosak.maksudnya??tengok gambar kat bawah ni hah.


dalam seminggu jugak la aku pakai helmet nih tanpa di repair balik!tapi cmne nk guna kalau dah rosak cmni kan.haha.ada caranya.aku pakai helmet nih sambil pegang "bogo" tuh 24 jam!lenguh jugak jari jemari nih smpai timbul muscle muscle di sekitar tangan.haha.namun begitu.cehhh.aku dah baiki balik.dah elok da.tak perlu nak cover cover pegang "bogo" bile naik moto.

p/s : treasure hunt agak best jugak.nak update nanti.heeeee.

4 ulasan:

  1. buh selotape weyh.. wakakakaka

    BalasPadam
  2. anat : tkde nak salotapenye aku dah rebet daa!rm3 abesh~

    BalasPadam
  3. izzati liyana : haha!sanggup la sbb tade mase nk reapiar!!hehe

    BalasPadam