Sabtu, 19 Februari 2011

GREENHEART phones!(sony ericsson)

By luqman zakaria  |  09:02 32 comments

have you ever heard that before guys?? fuh! aku pon tak pernah dengar! tapi after aku survey kedai phone kat mall semalam and i found out that ade phone yang so green!! i bought it last night ( GREEN HEART PHONE)sebab i got no phone to use !*actually ade!but yang the cikai one,sampai nak mesej pon need to wait lame giler!

then??what is so green about this kind of phones? kalau korang nak tahu Sony Ericson are very committed to helping us make greener choices for life by offerring great products with a low environment impact!! wow!!that's awesome right!


this is Sony Ericsson J10 and it's SOoo Green!! 

for your information, phone nih ade satu application called " Eco-mate"!! once again...what is sooooo good about it??

Eco-mate walk application :Helps us make a greener choice by showing CO2  reduction you achieve by walking instead of driving the same distance by car!!

recycle phone??? Yup!! thats right! if dont believe me?? just click this www.sonyericsson.com/recycle/



p/s : cool yaaa!!

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

32 ulasan:

  1. edy: bgus lah jugak! kalau yg jenis J1O boleh tahan la! camera pn 5 megapixel!!

    BalasPadam
  2. Aiseyh, macam best jer nfon ni.. nfon idaman arep ek?

    BalasPadam
  3. zwan : hikhik! dah beli semalam!!seronok gk nfon nih!

    BalasPadam
  4. fariza : tak sampai riban pon lah!!murah aje!!

    BalasPadam
  5. amboi.beli hp bru...tahniah ~ hehehe

    BalasPadam
  6. friendly dengan Nokia jer.. yg lelain tu bukan tak best cuma featues kadang2 kita tak utilised..

    BalasPadam
  7. alinac : thnx follow arep! hehe :P beli yang murah2 je!!nak yg mahal xde duit!

    BalasPadam
  8. astina : huhu :P biasalah tuh..dulu arep pakai nokia! pastuh tukar angin!!then terus pakai sony jee!

    BalasPadam
  9. NICE PHONE !!
    NELLY JOIN ga YA .:)

    http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/arepnakbebel-first-giveaway.html

    BalasPadam
  10. hey you...lama x dgr cta..wat GA ea skang..:)

    BalasPadam
  11. haha.dah ada fon baru....!
    brapa harag die?

    BalasPadam
  12. edean : murah je!! harge dia sama macam hp touch screen yg rosak tuh!!1

    BalasPadam
  13. eyya pakai SONY ERISSON HAZEL J20i la . heheh yg atas nyh mesty baru kuar kan . bape rat ?

    BalasPadam
  14. cm best je, tp nk simpan duet beli aino. hohoho

    BalasPadam
  15. waaa...jeles..mcm nk jgak...hehe best x?

    BalasPadam
  16. wuih.. cannot catch up la dgn new models hp ni.. every month ada je yg baru kan..

    BalasPadam
  17. wah sangat coooll~ nak beli jugak lah.hehehehe

    BalasPadam
  18. EYYA :yeke! arep tak tahu yang mane satu paling latest la! hp eyya or arep punyer ek!

    BalasPadam
  19. mulan : yup2! bila beli yang latest !tak lame lepas tuh mesti ade yg baaru lagi!

    BalasPadam
  20. hah???buat GA ke??tak perasan pon??

    bydaway!!saya suka SE juga!!sangat best!! XD

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP