Jumaat, 21 Januari 2011

thank you dude!

terima kasih untuk siapa? semestinya untuk orang yang bagi inspiration kat arep untuk teruskan aktiviti  berblogging! maybe bloggers tuh tak tahu actually dorang dah bagi arep satu feeling yang boleh buatkan arep mula berblogging balik after a few months tinggalkan blog arepnakbebel dalam keadaan tenat.siapakah bloggers tersebut??






seingat arep!arep follow blog beliau nih hujung semester 3! arep memang suka baca entry blog dia!why?reason yang arep nak bagi cukup simple! blog budaklelakisebelahpintu nih  seriously memang best and tak bosan! arep takkan terlepas peluang untuk baca blog beliau! selain itu, arep suka every part of his blog! sampai arep terikut ikut dengan cara dia make up blog dia! im so soory la hizami kalau ada persamaan dalam jenis font entry and layout ( white ).blog beliau memang best.kalau tak caya terjah lah!terjah!terjah!

entry baru blog budaklelakisebelahpintu :

Koleksi Rantai Kunci Yang Comel Lagi Gojes





writetoasphaq is super duper lawaking! itulah sebab kenapa arep suka baca entry blog dia! sometimes tuh teringin jugak nak ada entry yang boleh jadik lawak macam entry dia! jeles!jeles! serious! kalau korang rasa macam bosan terjah lah blog ashpaq! kompen gusi korang tak kering sampai besok pagi!

entry baru blog writetosaphaq :

p/s : thank you guys!

12 ulasan: