Sabtu, 15 Januari 2011

Ben Ashaari : Masihkah Kau Ingat?


BEN ASHAARI ( jom singgah blog beliau untuk join!)

first sekali nak cakap pasal mula mula arep berblogwalking dulu! masa mula mula tuh arep tade la minat sangat berblogging nih! kira macam nak mencuba teknologi baru!arep ingat blog nih macam digital diary! saja suka suka cube benda baru!pastuh..lama lama makin best!tapi ade la jugak dapat kata kata kesat dari orang yang bukan blogger. dorang cakap. "eh! kau datang kolej nih nak belajar ke nak berblogging?".."kau nih buang masa aje buat blog!bukannya ade yang baca pon"..kadang kadang tuh terasa tapi buat dunno aje! then, bila dah lame lame dorang ok and puji pon ade " blog kau best la..kelakar jugak entry2 kau".alhamdulillah!kalau sabar semua akan ok!/

macam yang BA cakap! ada yang datang and ade yang pergi!pernah jugak alami..arep macam terkilan bila ada someone yang berfikiran buruk pasal arep! sampai block arep kaw kaw!tapi macam arep pernah cakap dalam entry lepas.. walaupon dia tade..at least arep ade korang!

arep ade kawan!dia pon buat blog sekali ngan arep! kawan sekolah!dia kawan baik arep! dia yang yang bagi komen pertama  untuk blog arep!kalau tak secara bertulis, secara lisan pon ok la kan!hehehe:P

ermm! arep nih seorang yang kuat pikir negatif! sampai kawan pon cakap jangan terlalu pikir sangat!semuanya ok je! dalam berblogging pon sama!arep ade jugak putus asa! tapi bila arep BW ke blog laen! tengok dorang gigih dalam blogging and dorang pon bagi support untuk arep! semestinya arep akan bangkit kembali~

arep ada kenal seorang blogger baru! siap add arep kat fb! tanya pendapat arep tentang blog baru dia!macam macam dia tanya..heehe:P nasihat untuk blogger baru! 

"jangan pernah give up walau pon kene caci maki dengan orang!apa yang kita buat bukannya salah!lagi pon berblogging lagi berfaedah dari melepak tak tentu hala"

blogger yang arep follow arini and why?

arini pepagi lagi arep dah follow blog ASAM GARAM GULA..
first masuk blog dia! arep tengok header dia!cantek kot! arep teringin nak buat header macam tuh! sebelum follow mesti kene bace dulu kan!blog ni pasal life beliau! arep follow sebab suke dengan cara penulisan dia!tak boring!kalau korang nak baca..push la link asam garam gula kat atas tuh!

25 ulasan:

  1. dtg dr blog abg ben. salam perkenalan :)

    http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

    BalasPadam
  2. salam.
    setuju dengan entry ni.
    selagi kita blogging baik2, tak hentam orang sana sini. tak ada salahnya... seronok dapat cuba benda baru ^^

    BalasPadam
  3. hai..sama2 kita berblog..
    mamat pun dah join segmen abg ben..
    jom2 baca..http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. thnx! tapi sekarang susah!ramai yg hasad dengki!

    BalasPadam
  5. wahh..lebih kurang..macam saya..:')
    rupanya ni pengalaman pertama berblogging ye??
    kiranya,lepas ni saya bole jadi macam kamu lah??
    saya blogger baru..:)

    BalasPadam
  6. as salam..ziarah dari blog BA. huhu..mengorek kisah lampau

    0_0"

    apa2 pun beretika ketika berblogging.dan jangan lupa; web2,forum2 israel jangan sekali2 terjah.naya oo.. saya dah terkena

    o_0"

    saya blogger 'baru' juga.huhu..

    BalasPadam
  7. datang singgah =)

    slmat blogging..jgn lepak2 tak tentu hala..hoho

    BalasPadam
  8. arep...think positive k pas ni :)

    BalasPadam
  9. singgah dari blog ben ashaari.. hehe

    BalasPadam
  10. sicomot_comel : hehe :P lepak umah je!

    BalasPadam
  11. yuhuu erkkk..bri tukar template ke?nice!sggh dr geng jelinganku he3..

    BalasPadam
  12. seronok ye berblogging... heheeh... cerite ni syahdu la... jom folo saye balik...saye dah folo sini..

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. tu lah arep...jgn selalu fikir negatif je taw...

    keep blogging...=)

    all da best :)

    BalasPadam
  14. yeah...semoga terus maju jaya dalam dunia blog...

    BalasPadam