Selasa, 18 Januari 2011

backstabber is a life saver? is that true?

korang rasa betul tak apa yang arep cakap? backstabber is a life saver!! bagi arep betul! sangat betul and benar! WHY?WHY?

arep rasa tak perlulah diterangkan lagi apa maksud BACKSTABBER tu kan! every single human being mesti tahu kan! kat kolej arep memang banyak manusia yang macam nih! senang citer " kawan makan kawan "..hadoi! aneh betul! punyer la banyak food court kat alor setar nih! kawan sendiri juga nak di makannya! kalau species cannibal tuh boleh la dimaafkan tapi kalau species yang makan kawan nih memang tidak sama sekali la kan.

kenapa backstabber is a life saver?

kita sepatutnya berterima kasih pada species yang macam nih sebab dia buat kita sedar yang kita perlu jauhkan diri kita dari meraka ! sekali kita dah ditikam oleh dorang mestilah kita dah mula sedar and tak nak benda benda yang tidak diingini berlaku lagi.

one more thing, thank you damn much for them jugak sebab buat kita lebih berhati hati memilih kawan! kalau dulu kita accept semua orang just like that without knowing anything about her / him tapi sekarang kita akan lebih teliti dalam memilih siapa kawan and siapa lawan! betul tak?

jadi, sudah jelas kat sini yang backstabber is a life saver! so, jangan benci backstabber! sayangilah mereka kerana mereka banyak membantu kita!

p/s : this is just an opinion and hope that readers boleh share pendapat tentang isu nih sebab isu nih semakin berbuih buih di persekitaran arep!



Sometimes it’s your closest friends who end up hurting you more than your worst enemies ever could.

10 ulasan:

  1. rase sakit hati kalau backstabber tu sbnr nyer adalah sepupu sndri..
    mcm nak tikan balik jer..
    heheee..
    =)

    BalasPadam
  2. nadia : tikam tikam buat sup tulang!

    BalasPadam
  3. macam anak halam pun ada..
    suka sangat nak jaga tepi kain orang sampaikan kain sendiri yang terkoyak pun tak sedar..
    kawan makan kawan ?
    experience aku memang banyak..
    sakit hati dohh bila ingat balik..
    >.<

    BalasPadam
  4. amiera : haha :P kain terkoyak tuh aku like!

    BalasPadam
  5. setuju!!! backstabber nih lah yg ajar kita erti kehidupan sebenar.. ajar kita erti kepercayaan.. applause to backstabber. hehehhe...
    and anat rasa ko patut thanks to backstbbaer sbb bg idea nk update blog ckp pasal diorng.. wakakaka.. nice one arep!

    BalasPadam
  6. i hate backstabber fuckingg hell ! keh3

    BalasPadam
  7. epa : dah name pon backstabber!sape suke!

    BalasPadam
  8. huhu...tak perasan entry arep..tapi mmg sangt tak suka tikam belakang ni..tambah2 kawan baik kita kan..hermmm...

    BalasPadam