Selasa, 30 November 2010

Perlukah “encem” or “cantek” untuk jadi blogger??

Ok guys.dengar ni ye.im not MILEY CYRUS or HANNAH MONTANA.*cube sebut ayat tuh dengan nada yang sangat gedik melampau.jadik x?jadik x?.Please say YES!..Give me ‘Y’. give me ‘E’. give ‘S’. yeah.yeah. it’s sounds YES. ( sedang cube untuk jadik gedik.tips jadi gedik dari Mr.ASPHAQ ).
That’s why la people out there tak suke aku.maybe la.tulis entry bagai menatang minyak yang penuh.tp ade ke orang ambik kesah? Very the cepu cemas question in the world.yeah.thats right.Im not HANNAH MONTANA.once again.adess.
As a new blogger mcm aku.freshie la katakan dalam bab2 blog nieh.nak jadik blogger bukan senang tp susah tau.ape? tatau? Nk bgtau la nieh.muahahaha.kekadang idea datang ke otak aku mengatakan aku ni tak cukup handsome untuk jadik blogger?.Means?.sepanjang aku berblogging nieh sume blogger2 yang aku tgk.semua handsome2,kurus2 and cantek2 orangnya.ye la cantek and handsome plus plak ngan bakat menulis yang creative.macam mat salleh ckp la ‘outstanding’.macam tu ek??.maseh tertanye tanye.tanye sape tatau la.aiyooo.T__________T. adakah bende ni yang effect aku punyer blog tak pemes macam yang laen??ajaran sesat mane ntah aku ikut nieh.bla.bla.bla.


One more thing, dulu mase mula2 nak “berjinak” ngan blog nieh.maksud aku nak bersocial ngan blog nieh.nak tau blog ni menatang ape.walaupon aku tau yang blog nieh bukan species haiwan kan.tp kenape aku sebut “menatang” .sbb aku nak “menjakunkan” diri aku sesaat.ok.tak jakun da.back to basis.pada mulanya,aku just nak make this blog as a dairy for my life only.ala-ala princess dairies gituh tuh ha.kejadahnya kan!.adushh.dah lame kenal blog makin ‘liar’ plak aku.macam2 nak buat.tgk entry orang banyak citer besh.mula la aku melalut buat citer plastik. Untuk ape?nak suruh orang kat luar sane bace la.bile tgk blog orang laen.mak bapak followers RAMAI giler baby.aku pon nak follower byk jgk.sampai sume budak satu kolej aku paksa jadik follower kalau tak aku bunuh diri.gantungkan diri aku kat dalam tandas perempuan.kenape tandas perempuan???ahhh.ape2 je la.tp tade la sampai mati.gantung kejap2 je( malangnya tade yang amek kesah ). haha :p. maybe sbb terlalu obsess ngan bende2 yang mcm ni la yang buat aku berperasaan “bodoh” macam yang dinyatakn diatas.ye idok?.sengal kan aku nieh.T___T



Sebagai budak baru.kene la byk belajar kan.so.jangan nak piker yang bukan2. *sambil tgk cermin.ahhh.encem jgk aku. Muahaha.skg ni.aku akan teruskan je ape yang aku mulakan.depends la orang nak terima belog aku nieh ke tak.at least aku tade buat keja yang tade faedah macam isap dadah atau pon isap ibu jari kaki orang laen.kih kih.betul x reader2 and blogger2 sekalian.
Pada yang kutuk aku and belog aku nieh.silakan. dan mulakan dengan bismillah.dan akhiri dengan Alhamdulillah.kalau ade yang tak kena kat mane2 katakan saje.kalau ade yang salah aku cube betulkan. LADY GAGA ngan BEYONCE pon ade gak buat silap n kene blackmail ngan orang.ni pulak aku kan. *buat muke innocent macam ALICE IN WONDERLAND. Tp kalau Lady gaga n beyonce phm apa yang aku cakap nieh mmg dah lame aku makan menyepak dorang.ye la.asyik kene aim je.x pasal2!!
*senyum lebar selebar jalur gemilang.

Aku nak wish gud luck and thank you very damn much pada bloggers and readers yang bagi aku support.*tersipu2 malu and muka plak merah2 kat pipi mcm pakai blusher simply siti.padahal.aku tatau pon siti tu jaul amende.maen agak2 je.kih kih. Ok guys.aku ase sampai di sini sajelah bebelan aku.da tak larat nak bebel.budak2 sekarang bukan nak dengar pon.haissh.ape nak jadi ngan bebudak zaman sekarang.hehehehe :P.
p/s : hidup bloger!hidup blogger.sambil bawak sepanduk.jerit2 depan laptop sensorang.gila!